Lenjerie de pat finet doua culori rosu si galbui - MC-5001

MILANO
Dupa o zi de munca, mai mult ca sigur ca vei vrea sa te odihnesti confortabil in patul tau, in asternuturi noi si confortabile.
Cod Produs: MC-5001 Ai nevoie de ajutor? 0735322550
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cind vine vorba de a face o schimbare in dormitorul tau include pe lista si aceasta lenjerie de pat in doua culori, rosu si galbui pal, din finet.

Dupa o zi de munca, mai mult ca sigur ca veti vrea sa va odihniti confortabil in patul dumnevostra, in asternuturi noi si confortabile. Un somn placut si odihnitor va va incarca bateriile cu energie pentru a doua zi!

Lenjeria pe care o alegi poate face diferenta in ceea ce priveste starea ta de spirit si nivelul tau dorit de confort. Cele doua culori ale acestei lenjerii de pat din finet ofera inspiratie, un aer proaspat, de nou, in dormitorul tau.

Material:  Finet

Materialul de finet din care este realizata aceasta lenjerie de pat are textura fina si este foarte placut la atingere. Prietenos cu mediul inconjurator, materialul de finet este o fibra durabila, regenerabila si prietenoasa cu mediul pentru tot ciclul de viata.

Foarte usor de intretinut, lenjeria de pat din finet se poate spala la masina la temperaturi de 30 de grade, iar materialul isi pastreaza foarte bine cromatica culorilor dupa spalare. Nu se foloseste inalbitor!

Dimensiuni:
cearceaf pilota 200cm x 230cm
cearceaf pat 230cm x 240cm
fete perne (doua) 58cm x 80cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!