Blat pentru gatit din sare de Himalaya 20x20x3.5 CM

Waincris
1 Review
67,40 RON
De ce este mai buna caramida de sare de Himalaya decat obisnuita tigaie sau tava?
In stoc

Durata de livrare: predarea coletului catre curier: 1-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 5949161350232 Ai nevoie de ajutor? 0735322550
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)
  • Blog

Blat pentru gatit din sare de Himalaya 20 cm x20 cm x 3.5 cm 


De ce sa gatiti pe blaturi din blocuri de sare roz de Himalaya?
De ce este mai buna caramida de sare de Himalaya decat obisnuita tigaie sau tava? Frigerea pe caramida de sare de Himalaya este diferita de folosinta uleiului sau grasimii. Mancarea se frige, nu se arde, nu se innegreste. Este mult mai sanatoasa decat forma de frigere obisnuita. Mancarea pregatita pe caramida de sare este foarte gustoasa si buna. Informatii utile - Caramida de sare se incalzeste ca vasele vechi din fonta. Treptat, si chiar ore intregi se poate tine calda mancarea pe ea.

- Condimentare:Ai grija la condimentarea mancarurilor, fiindca mancarea preia ceva sare de la blat(caramida), deci se recomand condimente (verzi), fara sare. Caramida de sare in arta culinara Inventivitatea bucatarilor Gourmet: asezam caramida de sare pe jaratic sau pe gaz, lasam se se incalzeasca, si pe blocul de sare gatim diverse mancaruri, de exemplu: peste, pui, steak, legume, sau le putem tine calde. Merita sa taiem carnea, pestele, legumele in bucatele mai mici, asa incap mai multe de odata pe caramida. Fripturile, legumele vor avea o aroma total unica, merita incercat!

Pe gaz pe gaz sunt recomandate 15-20 minute;se propune incalzirea incet, asa caramida/blatul de sare nu se va crapa, nu se va sparge; verifica daca s-a ajuns la temperatura potrivita, daca da, poti sa si asezi bucatelele ce vrei sa frigi cu o manusa de bucatarie se poate prinde cu siguranta In cuptor incalzeste blatul/caramida de sare in cuptor la 200 grade cca 5 minute; verifica daca a ajuns deja la temperatura potrivita; daca da, poti sa si asezi bucatelele ce vrei sa le frigi;cu o manusa de bucatarie se poate prinde cu siguranta.
Curatarea caramidei de sare dupa frigere, deasupra chiuvetei sterge usor ramasitele de mancare. Sa faci asta cu apa foarte putina, deoarece cu cat primeste mai putina apa, cu atat tine mai mult caramida de sare.
Dupa aceea aseaza pe un prosop curat pana se usuca.

Gatitul pe caramizi de sare de Himalaya este benefic pentru sanatatea ta, deoarece sare de Himalaya contine minerale esentiale pentru organism, cum ar fi calciu, potasiu si magneziu, care sunt transferate in alimente in timpul gatitului. De asemenea, aceasta metoda de gatit ajuta la retinerea umiditatii si a aromei naturale a alimentelor, ceea ce poate imbunatati gustul si calitatea mancarii.

Caramizile de sare de Himalaya sunt durabile, pot fi folosite repetat si sunt usor de curatat, ceea ce le face o optiune convenabila si eco-friendly pentru gatit.

Sfaturi pentru utilizarea si intretinerea placii de gatit din sare de Himalaya.

Cititi cu atenti aceste informatii. Acestea sunt importante, pentru ca va pot ajuta sa prelungiti durata de utilizare a placii de sare de Himalaya.
Incalzirea treptata a placii de sare de Himalaya:
Incalziti lent placa de gatit cu sare de Himalaya treptat, la o temperatura scazuta. Evitati expunerea directa la temperaturi ridicate, pentru a preveni craparea. Nerespectarea acestei recomandari poate duce a aparitia de fisuri si la craparea placii de sare, situatie neacoperita de garantie.
Evitarea focului rapid si direct asupra placii de sare de Himalaya:
Nu asezati blocul de sare direct pe o flacara mare. Incepeti cu o caldura joasa si cresteti treptat intensitatea. Incalzirea usoara si treptata, permite placii sa absoarba lent caldura astfel incat sa nu fie supusa unei temperaturi si dilatari rapide, ceea ce va duce la fisurarea acesteia.
Asigurarea uscaciunii placii de sare de Himalaya:
Verificati ca placa de gatit este complet uscata inainte de utilizare. Umiditatea poate provoca crapare, asa ca asigurati-va ca placa este intr-o stare perfect uscata.
Manipulare cu grija a placii de sare de Himalaya:
Manipulati placa de gatit din sare de Himalaya cu grija pentru a evita fisurile si crapaturile. Nu o asezati brusc pe o suprafata fierbinte sau rece, deoarece schimbarile bruste de temperatura pot afecta integritatea placii. Nu supuneti placa de sare la socuri.
Curatarea si intretinerea placii de sare de Himalaya:
Dupa utilizare, lasati placa sa se raceasca in mod natural inainte de a o curata. Este interzisa racirea placii de gatit cu apa. Reducerea brusca a temperaturii va provoca fisuri si spargerea blocului de sare. Stergeti-o cu o carpa uscata sau usor umeda pentru a indeparta reziduurile.
Avertisment Nu raciti placa de sare cu apa!
Aceste sfaturi vor ajuta la prelungirea duratei de viata a placii de gatit din sare de Himalaya si la mentinerea calitatii acesteia pe termen lung.
Utilizare placuta!
 

Tip Produs: Bloc de sare tip caramida Himalaya

Dimensiuni: 20 cm x 20 cm x 3.5 cm

Utilizare: Gatit traditional, Sauna, Decor ambiental iluminat

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Izabela Mila,

Este un produs genial. Va multumesc pentru rapiditate!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!