Lampi solare gradina LED

Afiseaza: 1-48 din 79 produse

 Filtre

Lampile solare de gradina cu LED sunt produse care sunt concepute pentru a fi amplasate in gradinile si curtile oamenilor pentru a le oferi o sursa de iluminare noaptea si pentru a imbunatati aspectul general al gradinii.

Aceste lampi sunt alimentate de panouri solare care colecteaza energia solara pe timpul zilei si o transforma in energie electrica, care este stocata intr-o baterie incorporata in lampa. Cand vine intunericul, lampa se aprinde automat si ilumineaza zona in jurul ei.

In ceea ce priveste caracteristicile acestor produse, ele pot avea o varietate de culori, dimensiuni si forme. Unele modele sunt dotate cu senzori de miscare, care determina lampa sa se aprinda numai atunci cand se detecteaza miscare in apropiere.

Este important sa se acorde atentie si nivelului de luminozitate pe care il ofera lampa solara. Cu cat are o luminozitate mai mare, cu atat va ilumina o zona mai mare. De asemenea, durata de viata a bateriei este un alt factor important de luat in considerare, astfel incat sa se asigure ca lampa poate functiona eficient si pe termen lung.

In general, aceste produse sunt concepute pentru a fi usoare si portabile, astfel incat sa poata fi amplasate si mutate usor. In plus, multe dintre acestea sunt rezistente la apa si la intemperii, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in exterior.

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!