Iluminat

Afiseaza: 1-48 din 216 produse

 Filtre

Descoperă Magia Luminii cu Cea Mai Variată Gamă de Produse de Iluminat

Bine ai venit în categoria noastră de "Iluminat" - locul unde lumina devine artă! Explorează o selecție diversificată de produse de iluminat, special concepute pentru a transforma fiecare colț al casei tale într-un mediu luminos și plăcut. Cu o gamă vastă de subcategorii, de la becuri LED RGB și corpuri de iluminat plafon până la lampi de lucru, reflectoare LED și multe altele, oferim soluții de iluminat pentru fiecare nevoie și preferință.

Becuri LED RGB - Explorează Culorile Creativității

Dă viață fiecărui colț al casei tale cu becurile LED RGB. Alege dintr-o paletă largă de culori și efecte pentru a crea atmosfera perfectă în fiecare încăpere. Controlabile prin telecomandă sau aplicații mobile, aceste becuri aduc o notă de inovație și creativitate în iluminatul casei tale.

Corpuri de Iluminat Plafon - Eleganță și Funcționalitate

Descoperă colecția noastră de corpuri de iluminat plafon, perfecte pentru a aduce un plus de eleganță și luminozitate în orice spațiu. Alege între modele moderne sau clasice, cu designuri inovatoare și tehnologie de ultimă generație pentru a oferi o iluminare uniformă și eficientă.

Iluminat Arhitectural - Transformă Spațiul în Opere de Artă

Creează scenografii spectaculoase cu produsele noastre de iluminat arhitectural. De la spoturi reglabile până la sisteme de iluminat integrat, aceste produse aduc o notă de rafinament și stil în orice proiect arhitectural sau amenajare interioară.

Kit Banda LED / Banda LED - Iluminat Personalizat

Transformă-ți spațiul cu ajutorul kiturilor de banda LED. Cu opțiuni de culori, moduri de luminozitate și lungimi ajustabile, aceste benzi LED oferă o modalitate versatilă de a personaliza iluminatul în funcție de preferințele tale.

Lampi de Lucru - Eficiență și Confort

Asigură-te că fiecare detaliu este sub lumina potrivită cu lampile noastre de lucru. Reglabile, cu tehnologie LED și funcții de economisire a energiei, aceste lampi sunt partenerul perfect pentru eficiență în timpul orelor de muncă.

Lampi de Veghe - Lumină Blândă pentru Nopti Linistite

Oferă o lumină blândă și reconfortantă cu lampile noastre de veghe. Cu designuri inovatoare și funcții de reglare a intensității, aceste lampi sunt ideale pentru a crea o atmosferă liniștită în timpul serilor relaxante.

Lampi Iluminat Specific Foto - Pentru Momentul Perfect

Călătorește în lumea captivantă a fotografiei cu lampile noastre special concepute pentru iluminatul specific foto. Asigură-te că fiecare imagine surprinsă are lumina potrivită și detaliile necesare pentru a deveni o amintire de neuitat.

Lampi Masa / Birou - Stil și Utilitate în Același Timp

Descoperă colecția noastră de lampi de masa și birou, cu designuri moderne și funcționalități avansate. Perfecte pentru birou sau pentru a aduce un plus de iluminat în zonele de lectură, aceste lampi redefinesc stilul și utilitatea.

Lanterne de Cap și de Mana - Lumina în Mișcare

Pregătește-te pentru aventuri cu lanternele noastre de cap și de mana. Cu tehnologie LED și designuri rezistente la apă, aceste lanterne sunt partenerii ideali pentru camping, drumeții sau orice activitate în aer liber.

Lumini LED cu Senzor de Mișcare - Confort și Economie Energetică

Descoperă lumini LED cu senzor de mișcare, care se aprind automat în prezența ta. Ideal pentru iluminarea coridoarelor, holurilor sau a zonelor de acces, aceste lumini aduc confort și economie de energie în același timp.

Proiectoare LED cu Panou Fotovoltaic - Iluminat Sustenabil

Alege proiectoarele LED cu panou fotovoltaic pentru iluminatul exterior durabil și eficient. Cu tehnologie solară, aceste produse aduc iluminat în curtea ta fără a depinde de sursa de alimentare electrică.

Reflectoare și Proiectoare LED - Lumina Puternică și Directionată

Pregătește-te pentru evenimente în aer liber cu reflectoarele și proiectoarele LED. Cu luminozitate puternică și direcționată, aceste produse oferă soluții eficiente pentru iluminarea spațiilor mari sau a elementelor arhitecturale.

Senzori de Iluminat - Inteligență în Iluminat

Adaugă un plus de inteligență în iluminatul casei tale cu senzorii noștri de iluminat. Cu capacitatea de a detecta prezența și a ajusta automat luminozitatea, acești senzori aduc confort și eficiență energetică.

Cum Alegi Produsul de Iluminat Potrivit?

  1. Stil și Design: Alege un produs care se potrivește cu designul general al încăperii tale. De la moderne la clasice sau minimalistice, avem opțiuni pentru toate stilurile.

  2. Funcționalități: Verifică funcțiile specifice fiecărui produs, precum reglarea culorii, controlul de la distanță, sau funcțiile de economisire a energiei, pentru a alege produsul perfect pentru nevoile tale.

  3. Destinație: Alege produsele potrivite în funcție de destinația lor - iluminat interior, exterior, pentru activități specifice sau pentru ambient.

  4. Eficiență Energetică: Pentru un iluminat sustenabil și economic, alege produsele cu tehnologie LED și funcții de economisire a energiei.

Descoperă Lumina Perfectă pentru Fiecare Moment cu Produsele Noastre de Iluminat. Alege calitatea și stilul pentru o experiență de iluminat inegalabilă!

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!