Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare
Bloc de caramida din sare de roca de Himalaya cu multiple utilizari. Fie pentru constructie de saline artificiale terapeutice, pereti iluminati ambiental, din sare bloc de Himalaya in locuinte, centre SPA, saune uscate, sali de fitness, hoteluri, pensiuni, sali de Yoga si de relaxare. Deasemenea, blocul de roca de sare de Himalya are multiple utilizari si in bucatarie, la gatit, poti face gratar savuroase pe bloc de sare de Himalaya incins pe flacara, aragaz sau jar.
Sare pura tip bloc de sare, nu este procesata sau prelucrata chimic. Caramida de sare de Himalaya este taiata manual dintr-un bloc de sare, de aceea fiecare caramida de sare este unica in felul ei ca si culoare.
Dimensiuni: 20cm x 10cm x 5cm. Greutate: 2.5kg
Cristalele de sare naturala din muntii Himalaya sunt o bogata sursa de substante micronutritive, esentiale pentru mentinerea sanatatii . Sodiul natural este principalul mecanism in transportul mineralelor catre organismul uman, fara el viata noastra fiind in pericol. Sarea din muntii Himalaya nu este procesata sau prelucrata chimic de catre om .
Este o sare pura asa cum era inainte de extractie fiind doar portionata pentru diverse utilizari. Culoarea este neuniforma, avand variatii de la roz la portocaliu si este data de continutul natural de fier.
Este bine cunoscut faptul ca terapia prin inhalare a aerului incarcat cu ioni de sare ( Haloterapie sau Speleoterapie ), reprezinta un real succes in tratarea bolilor respiratorii.
Prin incalzirea caramizilor de sare, are loc procedeul de ionizare, producandu-se ioni negativi ce stabilesc un climat echilibrat in sauna.
Efectele sarii:
1. Respiratie mai usoara
2. Detoxifierea organismului
3. Revigorarea organismului
4. Efect antiinflamator
5. Indepartarea mucusului
Deasemenea, caramizile din sare de himalaya mai pot fi folosite si in bucatarie la gatitul si servirea preparatelor.
Gatitul pe caramizi de sare de Himalaya este benefic pentru sanatatea ta, deoarece sarea de Himalaya contine minerale esentiale pentru organism, cum ar fi calciu, potasiu si magneziu, care sunt transferate in alimente in timpul gatitului. De asemenea, aceasta metoda de gatit ajuta la retinerea umiditatii si a aromei naturale a alimentelor, ceea ce poate imbunatati gustul si calitatea mancarii.
Datorita tipologiei ei tip bloc roca de sare naturale, piatra de sare de Himalaya ramane incinsa destul de mult timp dupa ce a fost scoasa de pe susra de caldura, gratar, plita, mentinand produsele la cald. Poti gati pe aceasta o varietate de preparate culinare.
Caramizile de sare de Himalaya pot fi folosite repetat si sunt usor de curatat, ceea ce le face o optiune convenabila si eco-friendly pentru gatit.
Sfaturi pentru utilizarea si intretinerea placii de gatit din sare de Himalaya.
Cititi cu atenti aceste informatii. Acestea sunt importante, pentru ca va pot ajuta sa prelungiti durata de utilizare a placii de sare de Himalaya.
Incalzirea treptata a placii de sare de Himalaya:
Incalziti lent placa de gatit cu sare de Himalaya treptat, la o temperatura scazuta. Evitati expunerea directa la temperaturi ridicate, pentru a preveni craparea. Nerespectarea acestei recomandari poate duce a aparitia de fisuri si la craparea placii de sare, situatie neacoperita de garantie.
Evitarea focului rapid si direct asupra placii de sare de Himalaya:
Nu asezati blocul de sare direct pe o flacara mare. Incepeti cu o caldura joasa si cresteti treptat intensitatea. Incalzirea usoara si treptata, permite placii sa absoarba lent caldura astfel incat sa nu fie supusa unei temperaturi si dilatari rapide, ceea ce va duce la fisurarea acesteia.
Asigurarea uscaciunii placii de sare de Himalaya:
Verificati ca placa de gatit este complet uscata inainte de utilizare. Umiditatea poate provoca crapare, asa ca asigurati-va ca placa este intr-o stare perfect uscata.
Manipulare cu grija a placii de sare de Himalaya:
Manipulati placa de gatit din sare de Himalaya cu grija pentru a evita fisurile si crapaturile. Nu o asezati brusc pe o suprafata fierbinte sau rece, deoarece schimbarile bruste de temperatura pot afecta integritatea placii. Nu supuneti placa de sare la socuri.
Curatarea si intretinerea placii de sare de Himalaya:
Dupa utilizare, lasati placa sa se raceasca in mod natural inainte de a o curata. Este interzisa racirea placii de gatit cu apa. Reducerea brusca a temperaturii va provoca fisuri si spargerea blocului de sare. Stergeti-o cu o carpa uscata sau usor umeda pentru a indeparta reziduurile.
Avertisment Nu raciti placa de sare cu apa!
Aceste sfaturi vor ajuta la prelungirea duratei de viata a placii de gatit din sare de Himalaya si la mentinerea calitatii acesteia pe termen lung.
Utilizare placuta!
Tip Produs: Blat sare de Himalaya pentru gatit
Greutate: 2.4 kg
Dimensiuni: 200 cm x 100 cm x 5 cm
Ionel Opris,
Produsele au ajuns rapid, exact că în imagine. Sunt groase, la un preț accesibil și pot gati fripturi și legume delicioase pe ele.
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!
Lucruri-Bune,
Va multumim foarte mult pentru opinia dumneavoastra, ne bucura enorm ca sunteti multumi fata de aceste produse si fiti convins ca aceasta va ajuta multi clienti de acum incolo!