­čžş Va informam ca in perioada de Rusalii vor fi intarzieri in procesarea comenzilor si livrarea prin curieri.­čžş Va multumim pentru intelegere! ­čžş Vacanta placuta va dorim si Lucruri-Bune sa auzim!

Cum activez telecomanda pentru masinuta electrica copii

Cum activez telecomanda pentru masinuta electrica copii

ÔťůAceasta procedura de activare telecomanda masinuta electrica este valabila pentru masinutele electrice cu telecomanda vandute de Lucruri-Bune.ro, brand R-sport

INSTRUCȚIUNI DE ACTIVARE TELECOMANDA MASINUTA ELECTRICA COPII LUCRURI-BUNE.RO PE 2.4G
 

  • Codificare Ap─âsa╚Ťi butoanele „s─âgeat─â în jos" ╚Öi „s─âgeat─â sus" în acela╚Öi timp (în loc de butoanele s─âgeat─â, în unele cazuri butonul de pe telecomand─â - apoi dioda ar trebui s─â clipeasc─â ╚Öi ea. Când dioda/ ledul nu mai clipe╚Öte, înseamn─â c─â telecomanda este codificat─â si imperecheata cu masinuta copilului.
  • Scoaterea bateriilor de pe telecomand─â decodific─â telecomand─â. Aceasta inseamna ca trebuie sa repeta╚Ťi de fiecare dat─â codarea când schimba╚Ťi bateriile din telecomand─â. Dac─â produc─âtorul a codificat telecomanda ╚Öi telecomanda func╚Ťioneaz─â, atunci nu este nevoie de codare suplimentar─â - atunci s─âri╚Ťi peste pasul de codare.
  • Telecomanda 2.4G v─â permite s─â vira╚Ťi, s─â conduce╚Ťi masinuta electrica înainte ╚Öi înapoi (s─âge╚Ťi dreapta, stânga, înainte, înapoi), s─â schimba╚Ťi viteza, are o func╚Ťie de pornire lent─â, precum ╚Öi v─â permite s─â reduce╚Ťi viteza sau s─â bloca╚Ťi vehiculul.
  • Produc─âtorul poate echipa vehiculul cu o versiune diferit─â a telecomenzii, diferit─â din punct de vedere vizual, dar în ceea ce prive╚Öte func╚Ťiile, diferen╚Ťa poate fi nesemnificativ─â (poate urma o nomenclatur─â diferit─â).
  • Dac─â la telecomand─â este ata╚Öat─â o instruc╚Ťiune de codificare a telecomenzii, trebuie s─â o urma╚Ťi în mod absolut ╚Öi s─â codifica╚Ťi telecomanda în conformitate cu o instruc╚Ťiune separat─â. Lipsa unei instruc╚Ťiuni separate nu înseamn─â c─â telecomanda este deja codificat─â.
  • Nu utiliza╚Ťi juc─âria în apropierea liniilor de înalt─â tensiune ╚Öi a transformatoarelor.
  • CONECTAREA BATERIEI: Pentru a conecta bateria, care se afl─â sub scaun, împinge╚Ťi cablurile care vin din fuzelaj pe pl─âcile bateriei - culorile corespunz─âtoare. Pentru a conecta bateria pentru înc─ârcare, proceda╚Ťi a╚Öa cum este descris la punctul 6 (mai sus).
  • Avertizare!!! În niciun caz nu trebuie s─â scurtcircuita╚Ťi bornele de alimentare. De asemenea, re╚Ťine╚Ťi c─â func╚Ťiile juc─âriei pot s─â nu functioneze la incarcare.
  •                                                                    masinuta electrica

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!