Cum activez telecomanda pentru masinuta electrica copii

Cum activez telecomanda pentru masinuta electrica copii

✅Aceasta procedura de activare telecomanda masinuta electrica este valabila pentru masinutele electrice cu telecomanda vandute de Lucruri-Bune.ro, brand R-sport

INSTRUCȚIUNI DE ACTIVARE TELECOMANDA MASINUTA ELECTRICA COPII LUCRURI-BUNE.RO PE 2.4G
 

  • Codificare Apăsați butoanele „săgeată în jos" și „săgeată sus" în același timp (în loc de butoanele săgeată, în unele cazuri butonul de pe telecomandă - apoi dioda ar trebui să clipească și ea. Când dioda/ ledul nu mai clipește, înseamnă că telecomanda este codificată si imperecheata cu masinuta copilului.
  • Scoaterea bateriilor de pe telecomandă decodifică telecomandă. Aceasta inseamna ca trebuie sa repetați de fiecare dată codarea când schimbați bateriile din telecomandă. Dacă producătorul a codificat telecomanda și telecomanda funcționează, atunci nu este nevoie de codare suplimentară - atunci săriți peste pasul de codare.
  • Telecomanda 2.4G vă permite să virați, să conduceți masinuta electrica înainte și înapoi (săgeți dreapta, stânga, înainte, înapoi), să schimbați viteza, are o funcție de pornire lentă, precum și vă permite să reduceți viteza sau să blocați vehiculul.
  • Producătorul poate echipa vehiculul cu o versiune diferită a telecomenzii, diferită din punct de vedere vizual, dar în ceea ce privește funcțiile, diferența poate fi nesemnificativă (poate urma o nomenclatură diferită).
  • Dacă la telecomandă este atașată o instrucțiune de codificare a telecomenzii, trebuie să o urmați în mod absolut și să codificați telecomanda în conformitate cu o instrucțiune separată. Lipsa unei instrucțiuni separate nu înseamnă că telecomanda este deja codificată.
  • Nu utilizați jucăria în apropierea liniilor de înaltă tensiune și a transformatoarelor.
  • CONECTAREA BATERIEI: Pentru a conecta bateria, care se află sub scaun, împingeți cablurile care vin din fuzelaj pe plăcile bateriei - culorile corespunzătoare. Pentru a conecta bateria pentru încărcare, procedați așa cum este descris la punctul 6 (mai sus).
  • Avertizare!!! În niciun caz nu trebuie să scurtcircuitați bornele de alimentare. De asemenea, rețineți că funcțiile jucăriei pot să nu functioneze la incarcare.
  •                                                                    masinuta electrica

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!