Ce lucruri sunt necesare copilului la inceperea noului an scolar ?

Ce lucruri sunt necesare copilului la inceperea noului an scolar ?
Ce lucruri sunt necesare copilului la inceperea noului an scolar ?

Ca in fiecare an, la sfarsitul lunii august si iceputul lunii septembrie, e verva mare… Incepe noul an scoalar!, 

Dintr-o data, televiziunile uita de gradul de ocupare de pe litoral, si de cursul euro si produc emisiuni pe aceasta tema, sfaturi, reportaje, interviuri etc.  

Da, in romaneste « noul an scolar », in “straineste” back to school….

Dintr-o data, scolarul tau simte si el ce scurta a fost lunga vacanta de vara, iar tu, ca parinte, incepi sa faci planul pentru reintoarcerea copilului la scoala.

Asadar iei stiloul si incepi sa iti faci lista cu cele necesare scolarului in noul an de scoala. Poate e primul an de scoala al sau, poate al doilea…

Incepi sa scrii, stii bine din reflex, tu trecind la rindul tau prin scoala, iti raman clar in minte lucrurile de folos pentru un copil la scoala.

Si tot scrii…


Ghiozdan
Penar – sa fie echipat sau simplu ?
Culori, carioci, seturi de pixuri, stilou, plastelina, rigle, raporoare, echere, guma de sters, etc.
Caiete de diferite marimi si pentru diferite materii, de romana, de matematica. In functie de anul de scoala opteaza pentru caiete studentesti sau normale, ce le poti gasi in magazinele de specialitate intr-o gama mare  de modele, avad de la 48 pagini pana la 100) Sa nu le uitam nici pe cele de tip 1 sau tip 2.
Coperti pentru caiete si manuale- sa nu le uitam nici pe acestea
Cutie pentru sandwich-uri
Sticluta de apa
Uniforma scolara
Trening sport
Tenisi, adidasi
Birou pentru lucru

Si tot asa, te gindesti si notezi, notezi, o multime de accesorii ce sunt necesare pentru scolarul tau de azi, inginerul de maine ! 

Desigur, mai putem adauga si articole scolare ce sunt necesare si pentru orele de activitate practica. Hari glasata, creponata, bloc desen, forfecuta, lipici, ect.

A, sa nu uitam nici blocul de desen in formatul cunsocut de toata lumea A3 sau A4.

Acestea pot fi achizitionate astfel incit sa fie de ajuns pentru intregul an scolar, sau pe trimestre. Avantaje si dezavanataje pentru fiecare varianta aleasa.
 
Si, tine minte, pentru aceasta, nu e nevoie sa te deplasezi la vreun magazin atit timp cit sunt disponibile o multime de magazine online ce vand articole pentru scoala.Poti alege dintr-o oferta variata, produse ale brandurilor consacarate, sau nu.


✅ Da, suntem constienti cu totii ca sunt lucruri care necesita un buget, dar cid este vorba de copilul tau stii ca trebuie sa duci lucrurile pina la capat... Succes!
 
 Gasesti in cele de mai jos o selectie cu produse disponibile in site-ul nostru, necesare pentru reveniera copilului tau la scoala. Vezi modele de ghizdane, penare simple sau echipate, stilouri. Intreaga categorie back to school o poti vedea aici

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!