Compresorul auto portabil – un accesoriu de nepretuit pentru masina ta!

Compresorul auto portabil – un accesoriu de nepretuit pentru masina ta!
 

✅ Solutia moderna, usoara si la indemna – un compresor auto portabil alimentat la priza de bricheta a masinii tale!


Este secolul vitezei si cu totii ne dorim sa ne miscam cit mai rapid. Asadar, un autovehicul este tot ce iti doresti in ziua astazi pentru deplasare, indiferent de marca sau model, ori tip motorizare.
Toate sunt, sau arata a “masina mica”, dar, sigur, toate au ceva in comun: rotile! Da, rotile lor sunt echipate cu anvelope in interiorul carora se regaste o presiune de aer. Nu insistam aici sa descriem ce presiune trebuie, in functie de tipul anvelopei si modelul de  vehicul, pentru ca acest lucru se gaseste in manualul de utilizare al fiecarui autovehicul.
Astfel, avind o presiune corecta in avelope poti rula in bune conditii. Dar, ce te faci cind presiunea in anvelope e necorespunzatoare?
In acest caz, pentru asigurarea bunelor performante de rulare ale vehiculului, presiune in anvelope trebuie refacuta imediat, conform specificatiei vehiculului.
Pentru aceasta, te mai vezi dind manual la pompa in secolul vitezei, pe o vreme caniculara, ori vreme ploioasa, ori nu poti si nu ai chef din diferite motive?

 

✅De aceea vorbim astazi despre mini compresorul auto portabil alimentat la priza de bricheta de 12v a masinii.

Este accesoriul de nepretuit cind ai nevoie de refacerea presiunii in roti, ai o pana si vrei sa cistigi timp pina vei ajunge la primul atelier de roti, etc. Stiu, vei spune ca ai roata de rezerva si o vei monta rapid. S-e dovedeste in practica ca, uneori, viata bate filmul si ai norocul sa gasesti si roata de rezerva fara o presiune corespunzatoare, avind in vedere ca poate a trecut ceva timp de la ultima folosire a ei. Se mai intimpla!
Un mini compresor auto iti va da ajutorul de nesperat, il vei conecta rapid la priza de bricheta si vei incepe sa umflii roata ce necesita atentie. Iata citeva dintre avantajele utilizarii sale:
  • este usor de depozitat, chiar nu ocupa un spatiu de care sa te plingi
  • pret accesibil
  • usor de manipulat usor de conectat electric la priza de brichea a masinii tale
  • nu necesita o calificare prealabila, fiind intuitiv de folosit
  • foarte usor de utilizat, doar conectezi la priza de bricheta a masinii talec si mufezi racordul furtun la valva rotii, pornesti compresorul
  • ai posibilitate sa verifici in timp real presiunea retii, minicompresorul avand in dotare un manometru, deci nu ai nevoie de alte dispozitive separate de citire/ verificare a presiunii rotii
  • asigura debitul de de aer necesar refacerii presiunii rotii
  • la final, il poti stringe la fel de usor precum l-ai desfacut pentru utilizare
  • Retine! Nu trebuie sa mai dai la pompa s umflii manual roata, si nu trebuie sa mai porti in dotarea masinii o pompa, avind acest minunat accesoriu!
     

✅ Daca te-am convins fata de avantajele utilizarii unui compresor auto portabil alimentat la priza de bricheta auto, atunci:

  • poti vedea aici un model de compresor auto portabil alimentat la priza de bricheta ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea unei masinii tale!
  • poti comanda unul in magazinul nostru de Lucruri-Bune.ro, gaseti produsul la finalul acestui articol. Livrare rapida!
  • daca ai folosit un astfel de accesoriu am aprecia daca ai lasa un comentariu pe baza experientei tate in utilizarea lui
     
Nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru. Vei fi  la curent cu noutatile si produsele noastre. Multumim! 

 

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!