Va multumim pentru vizita pe site-ul nostru. Comenzile plasate in intervalul 01/05/2024 - 02/05/2024 vor fi vizualizate incepind cu data de 03/05/2024. Vacanta placuta de 1 Mai si Lucruri-Bune.ro sa auzim!

Manual utilizare Controler pentru irigare cu temporizator - funcționează cu baterie cod 11222

Manual utilizare Controler pentru irigare cu temporizator - funcționează cu baterie cod 11222

✅Manual utilizare Controler pentru irigare cu temporizator -  cod 11222




BUTOANE DE CONTROL
Setare ora locală
Setare oră de început pentru irigații
Setarea frecvenței de udare (zile)
Setarea timpului de udare
Butoane pentru creșterea / micșorarea cantității de apă
Acceptați setările
Trepte

Apăsați un buton pentru a trezi afișajul. Țineți apăsat timp de câteva secunde pentru a începe sau a opri udarea manuală.

Notă: Presiunea maximă de funcționare: 80 PSI (numai pentru udare).

ATENȚIE La prima utilizare, poate dura până la un minut pentru ca dispozitivul să intre în funcțiune!

INSTALARE Așezați conectorul pin pe un robinet și apoi rotiți-l în sensul acelor de ceasornic, numai manual. Conectați tubul aspersoarelor la ieșirea din aparat folosind cuplajul rapid. Racord de intrare: ¾ filet cu filtru, adaptor, garnitură de cauciuc. Conector de ieșire: ¾ filet cu conector rapid.

SETAREA DATEI ȘI OREI CURENTE Setarea orei locale: apăsați butonul „Setare ceas”, apoi butonul +/- pentru a seta ceasul, apăsați butonul de derulare (7) pentru a trece la setarea minutelor și utilizați butoanele +/- pentru setare, apoi apăsați apăsați din nou tasta de parcurgere (7) pentru a seta ziua curentă. După ce ați terminat setarea, salvați apăsând butonul „OK”.

IRIGARE TEMPORIZATĂ PORNITĂ / OPRITĂ Intrați în meniul de programare apăsând butonul „Program”, apoi apăsați butonul din nou pentru a selecta poziția programului pe care doriți să îl modificați (P1-P2-P3). Puteți activa / dezactiva irigarea setată în locația respectivă a programului apăsând butonul de derulare (7). Apăsați OK pentru a salva setarea. SETAREA

CALENDARULUI DE IRIGARE Folosiți butonul „Program” pentru a selecta locația programului pe care doriți să îl modificați, apoi apăsați butonul „Ora de pornire” (2). Folosiți butoanele +/- pentru a seta timpul de udare, mai întâi ora și apoi minutul. Puteți comuta între oră și minut folosind tasta de parcurgere (7). Salvați setarea apăsând butonul „OK”.

Apăsați butonul „How Often” (3) pentru a seta frecvența de udare pentru locația programului. Utilizați tasta de parcurgere (7) pentru a muta selecția între zilele din colțul din dreapta sus, apoi utilizați tastele +/- pentru a programa sau a dezactiva irigarea pentru acea zi. Afișajul arată doar abrevierea zilelor în care are loc udarea. (Luni - Luni ... SU - Duminică) Timpul de udare pentru fiecare program poate fi setat apăsând butonul „How Long” (4). Pentru a mări sau micșora valoarea, apăsați butonul +/-. Valoarea este măsurată în minute! Puteți salva setările apăsând OK.

UTILIZARE MANUALĂ Dacă vreți ca irigarea să porneascp imediat. Țineți apăsat butonul „Program” timp de 3 secunde până când pictograma robinetului de apă apare pe ecran. În timp ce ecranul clipește, reglați timpul de irigare folosind butoanele +/-. Apoi apăsați OK pentru a accepta și când expiră timpul, irigarea se va opri automat. Când sunteți în modul de irigare automată și doriți să o opriți, apăsați și țineți apăsat butonul „Program” timp de 3 secunde. Aceste setări nu modifică setarea automată.

ÎNTREȚINERE, CURĂȚARE Pentru a prelungi durata de viață și pentru a preveni scurgerile posibile, scoateți filtrul de cauciuc din conectorul robinetului la fiecare câteva luni și curățați-l! Dacă nu utilizați dispozitivul pentru o perioadă lungă de timp (de ex. în afara sezonului), depozitați-l fără baterii și acumulatori! Nu utilizați aparatul pe timp de îngheț, scoateți-l din robinet și aduceți-l la temperatura camerei pentru a preveni posibile defecțiuni.

ÎNLOCUIREA BATERIEI Se recomandă utilizarea unui set de baterii sau acumulatori cu o durată lungă de viață, 2 x AA. Scoateți capacul bateriei - păstrați suportul bateriei uscat - introduceți cele 2 baterii. După introducerea bateriilor, înlocuiți suportul bateriei din carcasă. Asigurați-vă că punctele de contact sunt puse în direcția corectă (polaritatea corectă este respectată).

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!