Mini proiector laser de Craciun cu efecte reglabile - rosu verde

Mini proiector laser de Craciun cu efecte reglabile - rosu verde

Lumini laser pentru sarbatorile de iarna/ Craciun!

Vrei sa iti creezi singur o atmosfera de efecte luminoase laser de Craciun, sau de party, cu un proiector laser rosu / verde cu efecte reglabile? Acest produs deosebit iti poate proiecta o lume fascinanta de raze laser !

Vecinul tau proiecteza raze laser pe casa sa si creeaza o atmosfera deosebita de Craciun? Poti face si tu la fel!

Ai fost vreodata la o petrecere sau la o discoteca si te-au fascinat jocurile de lumini? Avem acum acest mini proiector laser rosu / verde cu efecte reglabile!

Acum poti avea si tu propriul tau proiector laser ce te va fascina imediat! Prevazut cu doua fascicule laser, in culorile rosu si verde, combinatia si efectele lor iti vor da atmosfera de petrecere. Petrecerea ta cu acest proiector laser rosu / verde cu efecte reglabile poate incepe de aici!

Da, poti insufletii sarbatorile de iarna cu acest mini proiector laser cu efecte reglabile, proiectind razele lor pe suprata casei tale, sau pe orice alta suprafata, creind astfel o atmosfera feerica de sarbatori! Suntem intotdeauna extrem de placut surprinsi cind vedem luminile de Craciun.

Razele laser proiectate pe un perete pot crea un efect de “perdea”. Cu cit distanta de proiectare este mai mare cu atit si unghiul de imprastiere a razelor va fi mai mare. In acelasi timp, in functie de distanta de proiectare intensitatea luminoasa va fi perceputa mai scazuta. Prin proiectarea luminii laser pe diferite tipuri de suprafete si distante veti intelege rapid modul de aplicare si veti sti cel mai bine ce se potriveste momentului respectiv.

 

lumini laser de craciun si sarbatori
Acest produs poate functiona in doua moduri, manual sau automat beneficiind de detectie sunet cu autorul microfonului incorporat.

 

Esti DJ? Perfect! Esti potrivit pentru a folosi acest proiector laser in cadrul petrecerilor pe care le mixezi pentru a crea o atmosfera prin efectele sale. Iti recomandam un set de 2-3 sau chiar 4 asemenea proiectoare laser pentru o atmosfera plina de miraj.

Chiar daca nu e vreo sarbatoare anume sau vreun eveniment de petrece, chiar si atunci poti sa iti creezi propria ta atmosfera de party.

Daca ti-am trezit interesul privind acest produs, si ti-l doresti, mai e doar un mic pas. Poti vedea mai multe detalii despre acesta pe pagina de produs din magazinul nostru https://www.lucruri-bune.ro/lumini-disco/mini-proiector-laser-rosu-verde-cu-efecte-reglabile.html unde il si poti comanda!

Daca ai intrebari despre acest produs, te rugam nu ezita sa ne intrebi. Daca ai utilizat deja acest produs, am aprecia sa ne impartasesti si noua experienta folosirii sale.

Iti multumim anticipat!
Lucruri-Bune

Suport clienti 9 - 17 de luni pana vineri

0735322550 comenzi@lucruri-bune.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!